Tooted

Maasika - arbuusimoos

Miksitud Põlvamaa maasikad ja lõunamaine arbuus. Mõnusalt värske ja suvise maitsega, mõõdukalt magus püreemoos.

Retsept on perenaise enda väljamõeldud.

Koositsosad: maasikad, arbuus ja moosisuhkur ( suhkur, tsitruselistest valmistatud pektiin, sidrunhape ja kaaliumsorbaat)

Ühes purgis on 300 g moosi.

 

 

 

 

Õunapüree porgandi ja astelpajuga

Valmistatud Põlvamaal, peamiselt Ala Juusa talus, kasvatatud õuntest ja porgandist ning Eestimaist päritolu astelpaju marjadest. Moos on mõnusa magushapuka maitsega. Sobib hästi saiale, pannkookidele, pudrule. Suurepärane lisa dessertidele võib ka otse purgist     magustoiduks pakkuda.

            Koositsosad: õun, porgand, astelpaju, suhkur.

           Ühes purgis on 385 ml moosi.